Hirdetés

Valaki elkészítette a Nintendo 64 kézikonzol verzióját

|

Persze csak egy rajongói projektről van szó, tehát tömeggyártásra nem számíthatunk, pedig nem mondanánk nemet, ha valaki megdobna minket egy ilyen ketyerével.

Hirdetés

Kicsit lelassulni látszik az a tendencia, melynek keretében minden régebbi konzol megkapja a maga mini verzióját, de még mindig reménykedve figyeljük, hátha a Nintendo bejelenti az N64 minit. Amíg arra várunk, hogy a japán cég összerak-e egy masinát rajta a több mint 20 éves konzol legjobb játékaival, csemegézhetünk a rajongói alkotások közül.

Hirdetés

GmanModz YouTube csatornáján látott napvilágot a kis hordozható eszköz, mely egy teljes N64-et rejt a belsejében. A kis kütyü megjelenésre hasonlít a Gameboy SP-re, noha jóval robusztusabb - nem is csoda, hiszen többek között egy teljes N64 kontrollernek kellett helyet szorítani benne, ami a maga idejében sem volt épp a formatervezés csúcsa.

A házilag barkácsolt kézikonzol legmenőbb tulajdonsága talán az, hogy az eredeti cartridge-eket simán bele tudjátok csúsztatni a hátuljába, és már játszhattok is. Az alkotó ebben a videóban mutatja be kis gépet, és mesél egy kicsit a készítéséről is:

Az ügyes kezű rajongó azt fontosnak látta megemlíteni, hogy már mások is készítettek ilyen hordozható N64-eket, és a videóban említett alkatrészekkel akár ti is nekiláthattok megépíteni a sajátotokat. Mi csak elismeréssel tudunk adózni az ilyen projektek előtt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)