Hirdetés

Nem volt hosszú életű az Xbox One-os Nintendo 64 emulátor

|

Nem sokáig tartott, míg a Nintendo 64 emulátort kilőtték az Xbox One Store-ból, egy nap után már nem elérhető a program.

Hirdetés

Tegnap írtunk róla, hogy elérhetővé vált az Xbox One-on egy Nintendo 64 emulátor, a Win64e10. Egy nap sem kellett hozzá, és a program hirtelen el is tűnt a Store-ból.

Azt nem tudni, hogy a Nintendo vagy a Microsoft ügyvédei reagáltak-e (vagy mindkettő), de nem sok ideig tartott a retróláz. A 10 dolláros emulátort begyűjtve az Xbox One játékosok a OneDrive-on keresztül tudták betölteni az N64-es játékokat, és élvezhették a régi Nintendo-címeket. A korábban megjelent nesbox-hoz hasonlóan a Win64e10 is rövid ideig tündökölt, a Microsoft nem késlekedett az alkalmazások blokkolásával.

Jó hír viszont azoknak, akik beruháztak a programra, ugyanis akik letöltötték már, azok nem veszítik el a könyvtárukból, és továbbra is tudják használni. 

Nektek sikerült időben begyűjteni az emulátort, vagy nem is próbálkoztatok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)