Hirdetés

Új kényelmi funkciókat kap a Nintendo Classic Mini: SNES

|

Egy új videó mutatja be a második Nintendo Classic Mini konzol újdonságait, a kicsinyített SNES segítségével például visszatekerhetjük a játékunkat egy korábbi állapotra.

Hirdetés

A Nintendo számára nem csak a darabszám szempontjából jelentett fontos leckét a Nintendo Classic Mini: NES tavalyi kiadása, így más fontos változtatásokat is eszközöltek a következő retro konzoljukon. Ezeket pedig egy új videóban élesben is megnézhetjük.

Hirdetés

A külön megvásárolható második kontroller helyett például a miniatűr Super Nintendo mellé alapból jár majd még egy gamepad, ami egyáltalán nem rossz hír. De többet tud majd az emulátor is, az egy játék esetében létrehozható négy saját mentési pont mellett vissza is tekerhetjük majd a játékunkat. Hogy mennyit pörgethetünk vissza, az játékonként változik, a Super Mario esetében be kell érnünk nagyjából 40 másodperccel, míg egy kevésbé bonyolult logikájú RPG esetében néhány percet is visszatekerhetünk.

Ahogy a fenti videón is láthatjátok, ennek a rendszernek hála a klasszikus játékok mentési rendszerénél sokkal rugalmasabban próbálhatunk újra egy-egy szekciót, ha valami nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük. Hogy a tényleges játékhelyzetben milyen gyakran használjuk ki a feature-t, majd szeptember végén derül ki, mikor a boltokba kerülnek az első Nintendo Classic Mini: SNES-ek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)