Hirdetés

Egyelőre senki ne várjon több újraélesztett retró konzolt a Nintendótól

|

Egyelőre be kell érnünk a NES és a SNES Classic Edition kiadásokkal, nincs több üzleti nosztalgia egy darabig.

Hirdetés

Sok rajongó arca húzódott széles mosolyra, amikor kiderült, hogy a Nintendo jóvoltából visszatér a NES és a SNES is, de a további nosztalgiázás még várat magára, legalábbis a vállalat legújabb nyilatkozata alapján. A Nintendo Switch és a Switch Lite ugyanis annyira pörög, hogy a cég arra fókuszál inkább, ami nem egy felfoghatatlan gondolatmenet, lássuk be.

Hirdetés

Bár az újrakiadások sikere láttán sokan arra számítottak, hogy a Nintendo újabb kultikus masinákat hoz vissza (mint az N64 vagy a Game Boy), azonban  a Nintendo of America elnöke, az iszonyatosan menő nevű Doug Bowser a The Verge-nek egészen másképpen nyilatkozott. Bowser szerint jelenleg az olyan dedikált platformjaikra fókuszálnak, mint a Nintendo Switch és a Switch Lite, azokkal a játékélményekkel pedig, amik a klasszikus konzoljaikon találkozhattunk most már a Nintendo Switch Online-on is elérhetőek és erre szeretnének összpontosítani. 

Ti azért szeretnétek, ha megjelenne a Game Boy és/vagy az N64 Classic Edition, vagy elég volt a leporolt klasszikus konzolokból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)