Hirdetés

A Nintendo Classic Mini legújabb előzetese megint időutaztat

|

Hogy emlékszünk-e a régi szép időkre? Ó igen, azok az éjszakákba nyúló játékos esték, és legendás kihívások... Nosztalgikus hangulatba kerültünk a NES Classic Mini új videójától. Bár továbbra sem értjük, miért jó.

Hirdetés

Nyár közepén a semmiből jött a hír, hogy új konzollal jelentkezik a Nintendo november 11-én, ami még nem az NX. A Nintendo Classic Mini: NES a '80-as években megjelent eredeti konzol miniatűr változata.

A cég ígérete szerint egy NES kontrollerel a kezünkben újra belevethetjük magunkat az olyan régi jó klasszikusokba, mint a Metroid, The Legend of Zelda vagy a Donkey Kong. Csak épp HD felbontásban. A korábbi kedvcsinálóhoz hasonló videót kaptunk most a Nintendótól, ami újra megmozgatott bennünk valamit…

Túl sok csodát azonban nem tartogat majd a NES Classic Mini, ezt jól megmondta a Nintendo. Tehát a 30 alap, beépített játékon kívül nem tudjuk majd tovább bővíteni a repertoárt, nincs internet csatlakozás és a kazettákról is lemondhatunk. Persze az igazi rajongóknak ez sem akadály, Daftmike a hivatalos megjelenés előtt elkészítette a saját, felturbózott mini konzolját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)