Hirdetés

Nintendo Power - 13 évnyi magazint tölthettek le ingyen

|

Vigyázat, erősen nosztalgikus poszt következik, ugyanis felkerült a világhálóra az utóbbi évtizedekben megjelent összes Nintendo Power magazin, benne mindennel, ami miatt szeretjük a vállalat termékeit.

Hirdetés

Az utóbbi időben szinte másról sem hallhattunk a Nintendóval kapcsolatban, csak az NX nevű új konzol pletykáiról, valamint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild részleteiről, de most olyan hír érkezett, aminek azok a játékosok fognak a legjobban örülni, akik Marióval és a többiekkel együtt nőttek fel. 

Az 1988-tól 2012-ig futott Nintendo Power magazin számainak fele ugyanis teljesen ingyenesen letölthetővé és végiglapozhatóvá vált ide kattintva, így a legelső, 1988-ban megjelent, Super Mario 2-es címlapos résztől (az alábbi képen látható) kezdve egészen a 2001-es, Game Boy Advance bemutatkozására fókuszáló újságig magunkénak tudhatjuk mindet. Ez összesen 145 angol nyelvű kiadványt jelent. Noha nem mindegyik került fel kifogásolhatatlan minőségben, ez így is egy gyönyörű és igencsak nosztalgikus gyűjtemény, továbbá tökéletes alkalom az angol nyelv gyakorlására/tanulására is.  

Remélhetőleg hamarosan a 2001 és 2012 közötti időszak számai is felkerülnek majd. Ti mit gondoltok a kollekcióról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)