Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy jön az SNES Classic Mini

|

Újabb pletyka röppent fel arról, hogy már készül a klasszikus konzol újrakiadása, kisebb változatban.

Hirdetés

Óriási sikert aratott a Nintendo a NES Minivel, ezért sem egészen értettük, miért állította le a gyártást a japán cég. Az egyik ok talán az lehet, hogy helyet csináljon az SNES Mininek, és most úgy tűnik, tényleg ez állhat a dolog hátterében.

Hirdetés

A Destructoid egyik munkatársa felkeresett három GameStopot is az Egyesült Államokban, és az ott dolgozók érdekes dolgokat meséltek neki. Az első helyen az üzletvezető azt állította, hogy a japán cég már megerősítette, hogy készül a masina. Az egészben pedig az a legérdekesebb, hogy a másik két helyen is ugyanezt mondták a külföldi újságírónak.

Természetesen egyelőre csak pletykaként szabad kezelni a dolgot, de most már egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Nintendo még idén piacra dob egy retro konzolt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)