Hirdetés

Nintendo Switch - mostantól kiszámíthatatlan lesz, mikor jönnek a retro játékok

|

Eddig havonta kaptunk egy adaggal, de most, hogy elérhetővé váltak az SNES-es címek, változik a rendszer.

Hirdetés

Van úgy, hogy az embernek nincs kedve órákon át questelgetni vagy figyelni a sztorira egy nagy AAA játékban, helyette valami gyors, könnyed kikapcsolódást keres, és véletlenül a kanapén fekve három órát beletol a Dr. Mario-ba. Az utóbbi néhány hétben elég sokszor voltam én ez az ember, miközben az Assassin's Creed Odyssey érintetlenül vár rám. 

Hirdetés

A héten egy szép adagnyi SNES-es játék vált elérhetővé a Nintendo Switch Online előfizetők számára, és egy darabig be kell érniük ezekkel. A Nintendo japán oldalán azt írják, mostantól rendszertelenül jönnek majd az újdonságok, nem havonta kapunk kisebb adagokat. Az ausztrál Vooks is azt állítja, ők közleményből értesültek erről, úgyhogy nem kizárt, hogy hamarosan minden hivatalos felületet frissítenek ezzel az infóval.

Ti szoktatok valamivel játszani a NES-es kínálatból? Próbáltatok már valamit az SNES-es címek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)