Hirdetés

Vadonatúj, GameCube-os kontrollerek jönnek Nintendo Switchhez

|

A Super Smash Bros. Ultimate decemberi megjelenésére a PDP többféle kontrollerrel készül, melyek mind a GameCube-os irányító dizájnját veszik alapul.

Hirdetés

Ahogy tavaly, úgy idén is nagyon erős a Nintendo Switch játékfelhozatala, és az év végére jut az a játék, ami miatt megint játékosok százezrei rohamozzák majd meg a boltokat.

Hirdetés

A Super Smash Bros. Ultimate ütni fog, és aki retro élményre vágyik, annak érdemes hozzácsapnia legalább egy, inkább két PDP Wired Smash Pad Pro kontrollert is. Az eszköz szinte egy az egyben a GameCube-os gamepad másolata, csak kiegészítették pár gombbal, cserélhetővé tették a C-sticket, illetve attól függően, melyiket választjuk, egy mariós, egy pikachus vagy egy zeldás logót láthatunk rajta. Egy 10 méter hosszú USB-kábellel csatlakoztathatjuk a dockhoz.

A megjelenést az ünnepi szezonra ígérik. A Super Smash Bros. Ultimate december 7-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)