Hirdetés

Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is megjelent a Star Wars Episode 1: Racer

|

Az eredeti játék az előzménytrilógia nyitódarabjával egy időben látott napvilágot, és kifejezetten sikeres volt.

Hirdetés

A Star Wars: Baljós árnyak megjelenését követő gyűlölethullám szinte a filmet övező összes alkotáson végigsöpört. Ez alól talán csak a Star Wars Episode 1: Racer volt üdítő kivétel, ami a filmben látható fogatverseny élményét kifejezetten remekül adta vissza, ráadásul a versenyjátékok piacán sem volt utolsó. Aki esetleg kíváncsi, hogy szépen öregedett-e gyerekkori kedvence, az jelenlegi konzolgeneráción is kipróbálhatja. 

Hirdetés

Ha választanunk kéne, akkor inkább bújnánk Darth Vader, mint az ifjú Anakin Skywalker bőrébe, de azért egy jó kis fogatversennyel minket is le lehet venni a lábunkról. A mai napon megjelent Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is az 1999-es Star Wars Episode 1: Racer, hogy sok év után újra végigszáguldhassunk a Tatooine homokbuckáin, kanyonjain és barlangrendszerein.

A PC-s játékosok a GOG.com jóvoltából már két éve játszogathatnak egy kompatibilis verzióval, de a konzolosok csak most eleveníthetik föl a gyerekkor ködös emlékeit. A játékokra a platformok digitális áruházain keresztül csaphattok le kb. 4590 forintos áron.

Ti behúzzátok, vagy előtte inkább kikéritek a huttok véleményét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)