Hirdetés

Előkerült a Nintendo Wii kontrollerének egy korai változata, ami még a GameCube mellé készült

|

Egy japán aukciós weboldalon kelt el a ritka és különleges hardver, ami mellett ráadásul még más apróságok is voltak.

Hirdetés

Sok érdekességet lehet találni az online piactereken, illetve aukciós portálokon, és könnyen előfordulhat, hogy valami ritkaságba botlik bele az ember. Nemrég például valaki egy olyan csomagot vásárolt meg az interneten, amely két különleges hardvert rejtett.

Hirdetés

A Yahoo! japán aukciós weboldalán kelt el 74,000 jenért, azaz kicsivel több mint 188 ezer forintért az alább látható pakk, amiben például egy furcsa Nintendo Wii Remote, valamint egy Nunchuk kontroller is volt. A két kütyü nagy valószínűséggel a piacra került hardverek korábbi verziói, hiszen a Remote-ot rá lehet csatlakoztatni egy GameCube-ra, illetve Ethernet port is található a vezérlőn, ami külsőleg egyébként eléggé hasonlít a kész változatra.

A Nunchuck pedig nagyjából csak annyiban különbözik a Nintendo által végül a Wii-hez kiadott verziótól, hogy ez a prototípus még másmilyen kábellel csatlakoztatható.

Az elárverezett csomagban még volt egy, a kontroller mozgását követő érzékelő is, ami jóval nagyobb méretű, mint a végleges verzió.

Vajon mi lett volna, ha valaki szimpla kacatnak nézi, és olcsón akar megszabadulni tőle? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)