Hirdetés

Egy weboldal segítségével szabadon röpködhetünk néhány kultikus játék pályáján

|

Ha mindig is kiváncsi voltál, hogy mit rejtenek el előled a fejlesztők egy játék pályáján, akkor most itt az alkalom, hogy benézz a színfalak mögé.

Hirdetés

Hogy egy játék élvezetes legyen, elengedhetetlen, hogy jó pályadesignok kerüljenek a játékosok elé. Ezen általában szakemberek garmadája dolgozik és sokáig tesztelik, hogy minden kis pályaelem azt az élményt szolgálja, amit a fejlesztők kitaláltak.

Hirdetés

Éppen emiatt legtöbbször valamilyen cheat kódnak köszönhetően fordulhatott csak elő, hogy egy pályán kedvünk szerint röpködhessünk, teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy merre terelnének minket az alkotók. 

Egy programozónak hála azonban most már böngészön keresztül is szétnézhetünk néhány klasszikus játékban. A Twitteren JasperRLZ néven megtalálható alkotó rengeteg érdekességet oszt meg követőivel a projektjeivel kapcsolatban. A körberepülhető világokat a játékok fájljaiból bányászták elő, azaz mindent úgy találunk majd benne, ahogyan azt eredetileg megalkották, viszont NPC-k és tárgyak nincsenek a pályákon.

A listában rengeteg Mario és Zelda játék akad, de akár a Tony Hawk's Pro Skaterben vagy a Dark Souls alagútjaiban és csarnokaiban is szétnézhetünk. A játékot a Noclip.website-on keresztül érhetjük el és a kiválasztott pálya betöltése után a WASD és egér segítségével már kezdhetjük is felfedezést.

Ti melyik játékban néznétek szét így?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)