Hirdetés

Olyan gyűjtői kiadást kap a 30 éves Monkey Island sorozat, aminek nehéz ellenállni

|

A Guybrush szobor csak egy a csomagot alkotó remek relikviák közül.

Hirdetés

Ezen a héten ünnepelte harmincadik születésnapját a Monkey Island sorozat, mivel az első rész, a The Secret of Monkey Island 1990. október 15-én vált elérhetővé a közönség számára. Azóta számos folytatás, remaster és remake készült, és a Monkey Island 30th Anniversary Anthology mind az öt játékot tartalmazza.

Hirdetés

A Limited Run által összeállított, október 30-ától korlátozott példányszámban elérhető, 159,99 dolláros gyűjtői kiadásban található egy kitűzőszett, aminek darabjai Guybrush kinézetének fejlődését mutatják be; egy könyv, amelyben a sorozaton dolgozó emberekkel készített interjúkat olvashatjuk; egy jegy a Big Whoop parkba; egy Ron Gilbert által aláírt hitelesítő oklevél; egy poszter; a "22-es lemez", egy Shadowbox; egy 6"-es Guybrush szobor, a játékokat pedig Lucasfilm logós pendrive-on találjuk.

A 22-es lemez egyébként onnan lehet ismerős, hogy a játék EGA változata egy ponton ezt (illetve a 36-ost és 114-est) kérte be egy titkos helyszín megnyitásához, de a poént sokan nem értették, és végül annyian hívták a LucasArts támogatási forródrótját, hogy a későbbi változatokból inkább ki is vették.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)