Hirdetés

Öt év után visszatért a Steamre az Alice: Madness Returns

|

Megint kapható az EA platformján kívül American McGee agymenése, az Alice: Madness Returns PC-s változata.

Hirdetés

Ugyan tizenegy éve nem jelent meg új rész az összesen két játékig jutó American McGee's Alice sorozatban, ami Lewis Carroll klasszikusát új, a gyerekmeséknél sokkal durvább stílusban dolgozta fel, így is rengetegen emlékeznek rá. Nem meglepő, hogy nem csak a sorozat formájában érkező feldolgozásra várnak izgatottan a rajongók, hanem annak is örülnek, hogy még egyszerűbb megszerezni az egyik, már megjelent játékot.

Hirdetés

A másodikként, 2011-ben kiadott Alice: Madness Returns 2016-ban egy DRM-mel kapcsolatos probléma miatt tűnt el a Steamről, és csak a játékot kiadó EA saját platformján, az Originen volt kapható - legalábbis PC-n, a visszafelé kompatibilitásnak hála bő öt éve modern Xboxokon is játszhatunk vele. A még be nem váltott steames kulcsokért emiatt akár egy-kétszáz dollárt is hajlandók voltak a Valve piacteréhez a végsőkig ragaszkodó játékosok, de erre többé nem lesz szükség. Az EA ugyanis megoldotta az eddig fennálló technikai hibát, és ismét elérhetővé tette a Steamen is az Alice: Madness Returnst, amit hagyományos módon történő megvásárlása mellett az EA Play előfizetés keretén belül is letölthetünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A rajongók egy része még azt sem engedte el, hogy egyszer új játékot is kapunk a szériában, a harmadik epizódnak szánt Alice: Asylumról legutóbb tavaly nyáron hallottunk, amikor a történetet tette közzé American McGee. A játékipar veteránja ettől valószínűleg azt várta, hogy az izgatott rajongók addig zargatják az Electronic Artsot, amíg az zöld utat ad a játéknak, de eddig nem úgy tűnik, hogy sikerrel járt volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)