Hirdetés

Már a pénztárcánkban is hordozhatunk Pac-Man arcade gépet

|

A Super Impulse miniatűrje bárhol és bármikor játékra kész.

Hirdetés

A retro játékokat és konzolokat gyártó Super Impulse a Tiny Arcade termékcsaládot követően újabb kisméretű géppel rukkolt elő.

Hirdetés

A vállalat az üdítős doboz méretű gépek sikere után ezúttal egy olyan Pac-Man konzolt készített, amelyet egyszerűen csak a kártyáink közé csúsztathatunk a pénztárcánkban. A MicroArcade termékcsalád első tagja azért valamivel vastagabb egy bankkártyához viszonyítva, de roppant praktikus kütyü azok számára, akik inkább régebbi játékokkal ütnék el az időt a mobil nyomkodása helyett. A koncepciót Kevin Bates álmodta meg, aki az alábbi Arduboy és Tetris MicroCard gépeket készítette.

A Super Impluse megvásárolta a licencet, kicsit továbbfejlesztette, és megszületett az első MicroArcade, színes LCD kijelzővel, teljes hangeffektekkel, microUSB porttal, no és persze az elmaradhatatlan gombokkal. Íme:

A Pac-Mant követően az első széria tagjaként a Tetris és egy Atari Combo Card a Missile Commanddal és a Centipede-del lesz elérhető, illetve még ezen a héten mutatnak be egy újabb címet a New York Toy Fair rendezvényen.

A tervek szerint a MicroArcade termékeket még idén piacra dobják, várhatóan 20-25 dollár (5500-7000 forint) áron. Nektek hogy tetszik, szívesen játszanátok egy bankkártya méretű Pac-Mannel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)