Hirdetés

Remake-elik a Panzer Dragoon I és II játékokat

|

A sárkánylovas lövölde első része jövőre érkezik felújítva.

Hirdetés

A Panzer Dragoon széria játékaiban egy sárkány hátán ülve, előre megszabott útvonalon végighaladva lövöldözhettünk ellenfelekre. Nem számítottunk arra, hogy ezt még újra előveszik, de a SEGA látja értelmét.

Hirdetés

A fejlesztés feladatát a lengyel Forever Entertainment csapata kapta; ők legutóbb a Fear Effect Sednát készítették, ami nem lett jó. Modern grafikai körítést, és modernizált játékmenetet ígérnek, a klasszikus epizódok történetének megtartásával. Hogy ez pontosan mit jelent, még nem tudjuk, de a Panzer Dragoon 1 remake elvileg még 2019. vége előtt befut majd, így jövő év elejétől valószínűleg már komolyabb infókat is kapni fogunk.

Így nézett ki a játékmenet Sega Saturnon:

A célplatformok listája egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)