Hirdetés

Mi lehet most a régi GameStarosokkal? Kérdezd meg tőlük!

|

Ismerősen cseng Boe, Ender vagy netán ZeroCool neve? Bezzeg régen minden jobb volt? Vagy a mostani gárdával sincs gond? Gyere el a ROG PlayIT Plusra, nosztalgiázzunk, pacsizzunk, találkozzunk!

Hirdetés

A GameStar csapata egy nagy család, csak mi nem fordulunk egymás ellen a filmsorozatunk nyolcadik részében, mint Vin Dieselék. Szinte mindenkivel, aki valaha része volt csapatunknak, jó kapcsolatot ápolunk a mai napig, néha összefutunk, meleg kézfogással, kedves szavakkal üdvözöljük egymást, sőt, vannak akik pár év kalandozás után hazatértek. BZ például néhány hónapja ismét velünk, a PC World élén ügyködik, ZeroCool a fejlesztői háttérből segíti a munkálatokat, mazur meg töretlenül viszi a zászlónkat és terel minket a helyes irányba, mint ügyvezető. Kényelmes széke is van hozzá.

Úgy gondoltuk, az április 29-ei, budapesti RoG PlayIT Plusra összehívjuk, akit csak tudunk, régi arcokat és új fiúkat egyaránt, hogy kötetlenül, egy jó pohár sör, koktél vagy alkoholmentes üdítőital mellett dumáljunk veletek arról, mi a helyzet, mit ettünk aznap, szerintünk is jobb volt-e régen.

A veteránok közül ott lesz a GS két egykori főszerkesztője, Boe és Szittyó, az online-t éveken át terelgető ender és a kicsit később csatlakozó, olykor-olykor most is felbukkanó daev, a nagyon hosszú cikkeket nagyon jól író Duncan (aki amúgy kereskedelmi vezető is volt már nálunk), a hardverek nagy szakértője, Matteo, illetve a mostanság betűk helyett kódsorokat igazgató ZeroCool.

Az aktuális csapatból szinte mindenkivel találkozhattok, a teljesség igénye nélkül: BZ, Chava, Csirke, EndreMan, HP, mazur, Mocsy, Paca, a műsorvezető pedig nem más lesz, mint Kaci. Aki mostanság főleg csal, de ez most nem erről fog szólni.

Ne feledjétek: a legfrissebb GameStar magazin mellé ingyen belépőt kaphattok a rendezvényre! Részletek itt!

Csak nem egy PlayIT Plus jegy kandikál ki a legfrissebb GameStarból? Csak de!@playitshow

A post shared by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Ugye jöttök? Nélkületek nem olyan hideg a sör, nem olyan hűsítő az egyéb nedű, nem olyan szép az ének. Találkozunk az F pavilonban, a Meltdown e-sport bár standjánál, akiknek ezúton is köszönjük a király környezetet.

ROG PlayIT Plus Budapest

Időpont: 2017. április 29., 21:00-03:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Plus hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)