Hirdetés

Sosem látott PS1-es X-Men játékban bunyózik Wolverine és Apocalypse

|

Komoly esély van rá, hogy a 2000-ben megjelent legelső X-Men film miatt tették hidegre a kifejezetten ígéretesnek tűnő projektet.

Hirdetés

Egyáltalán nem ritka, hogy a fejlesztőstúdiók belekezdenek egy projektbe, amit aztán saját vagy kiadójuk döntésére soha nem lát napvilágot. Jobb esetben a nyilvánosság nem tud az ilyen döntésekről, hiszen a Star Wars 1313 a mai napig fájdalmas mementóként őrzi, hogy milyen, ha már a közönség is lelkesedik egy végül elkaszált játékért. Valaki most egy eddig soha be nem mutatott X-Men játék demójára bukkant, ami még PS1-re készült volna el. 

Hirdetés

A PtoPOnline nevű YouTube csatorna tulajdonosa töltötte fel a videót, melyben a bemutatja azt a demót, amit a végül elkaszált verekedős játékhoz készített a Syrox Developments csapata. Ebben csak Rozsomák és Apokalipszis tűnnek fel mint játszható szereplők, de a karakterválasztóban láthatjuk, hogy még jó pár X-Men hős belekerült volna a végleges játékba. Itt csekkolhatjátok, hogy hogyan nézett volna ki a játék.

Ahogy az egy verekedős játéktól  elvárható, két játékos is összecsaphatott volna benne; itt egy kifejezetten érdekes funkció mutatkozott meg, ugyanis, ha mindketten ugyanazt a karaktert választják, akkor annak különböző nevei jelennek meg. Így az egyik oldalon Wolverine harcolt volna a jellegzetes X-Men ruciban, míg másikon Logan tűnt fel a nem kevésbé ikonikus kockás favágó ingben.

A bemutatott demó 1999-ből származik, ami azt jelenti, hogy nagyjából az első X-Men filmmel egy időben jelent volna meg. Mivel ez a játék semmilyen összefüggést nem mutat a filmmel, így nem kizárt, hogy emiatt kellet átadja a helyét a szintén ebben az időben elkészült X-Men: Mutant Academy-nek, ami valamelyes kapcsolódott Bryan Singer mozijához. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)