Hirdetés

Ez az ingyenes horrorjáték demó csomag a PS1 korszakot idézi meg neked

|

Megszületett a Haunted Disc, ami egy ingyenesen letölthető demó csomag. Egy olyan világban, ahol már se lemezek, se demók nincsenek ez már önmagában egy nosztalgiabomba.

Hirdetés

A régi szép időkben a kiadók kiszórtak demó lemezeket, amiket aztán magazinokon vagy más módokon (még akár müzlisdobozba tett ajándékként) keresztül lehetett behúzni. Ezek tele voltak játszható ízelítőkkel, amiket nem ritkán hónapokon át nyüstöltünk. Manapság már nem így működik az ipar, de az itch.io horror rajongóit ez annyira nem érdekelte.

Hirdetés

Felkerült egy ingyenesen letölthető demó "lemez", a The Haunted Disc, amely 17 különböző horror demót tartalmaz és mindegyik úgy néz ki, mintha a PlayStation 1-es korszakból lépett volna elő. Ezek egyébként mind modern rendszereken készültek, tehát a futtatásukkal nem lesz gond. Érdemes lesz próbálkozni a játékokkal, mert olyan csodák vannak itt, mint a horrorisztikus, macskás álmokkal teleszőtt Neko Yume, vagy a belső nézetes, deszkás horrorként értelmezhető Orange County.

A "lemez" dugig van végtelenül szórakoztató koncepciókkal, így aki szereti a fura ötleteket vagy a horrorjátékokat, az mindenképpen töltse le a csomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)