Hirdetés

Már nem javítják a PlayStation 2-ket

|

A Sony nem fogad több hibás konzolt, akinek elromlik, maga lesz kénytelen megoldani a problémát.

Hirdetés

Tizennyolc évvel ezelőtt jelent meg a PlayStation 2, ami 155 millióval a világ legnagyobb példányszámban eladott konzolja lett, egészen 2012-ig gyártották és 2013-ig árulták az új gépeket.

Hirdetés

Aki szerette volna megjavíttatni, egészen 2018. augusztus 31-éig bejelenthette masináját a PlayStation klinikára, ahol szakképzett szervizesek foglalkoztak vele. Ennek most vége, szeptember 7. után a Sony Japan egyáltalán nem javít PS2-ket, és nem nyújt a gépekhez támogatást. Akinek elromlik, kénytelen lesz nem hivatalos szervizt keresni, vagy rosszabb esetben maga megoldani a problémát. Egyik sem lesz könnyű feladat.

Volt valaha PS2-tök? Esetleg a mai napig megvan még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)