Hirdetés

PlayStation 4-re és Switchre is jön a Star Wars Republic Commando

|

Korábban csak PC-n és Xboxon játszhattunk vele, de az Aspyr úgy gondolta, ez nem maradhat így.

Hirdetés

Folytatódik a klasszikus Star Wars játékok portolgatása, amiért a néhány hete már az Embracer Group kötelékébe tartozó Aspyr felel. A rajongók kérésének eleget téve a Star Wars Episode I: Racer és a Jedi Academy után a Republic Commando következik, amit április 6-ától játszhatunk PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. 

Ebben ugye az elit klónkatonákból álló Delta Squad kötelékében harcolhatunk mindenféle lényekkel RC-1138, avagy Boss szerepében, és csapattársainkat egyszerűbb feladatok elvégzésére utasíthatjuk.

Hirdetés

Ahogy a korábbi újrakiadások, úgy ez sem lesz sokkal szebb, de modernizálják az irányítást, hogy a DualShock 4-hez, a DualSense-hez, a Joy-Conokhoz, meg minden egyéb kontrollerhez igazodjon, valamint beraknak jó néhány trófeát, köztük egy platinummal.

A korábbi portok remekül működtek, valószínűleg ezekben sem fogunk csalódni. Most már csak az kellene, hogy az Aspyr a mobilokat és táblagépeket is megcélozza; a Knights of the Old Republic játékok kiválóan futnak rajtuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)