Hirdetés

Nyílt forráskódú lett az eredeti Postal

|

A rajongók mostantól azt kezdenek az eredeti Postallal, amit csak szeretnének, ugyanis teljes hozzáférést kaptak a játék kódjához.

Hirdetés

Bár a 2011-es harmadik rész méretes bukta lett, a Running With Scissors csapata látszólag így is él és virul, köszönhetően elsősorban a Postal első két részének. Míg a Postal 2-t még ők maguk is bővítik, az 1997-es eredetit innentől a rajongókra bízzák.

Nemrég ugyanis egy új blogposztot tettek közzé a honlapjukon, amiben visszatekintettek a játék majdnem húsz éves történetére - az évforduló jövő szeptemberben lesz -, amit egy viszonylag fontos bejelentés követett. A stúdió ugyanis teljes egészében elérhetővé tette a Postal forráskódját ezen az oldalon azoknak, akik szeretnének valamit barkácsolni a játékkal. Ennek kapcsán egyébként egy korábbi kihívást is felemlegetett a csapat, amikor arra biztatták a játékosokat, hogy portolják a játékot a Sega Dreamcastre. Aki viszont nem akar ilyen dolgokkal bíbelődni, annak ott a tavaly kiadott Postal Redux, amivel modern PC-ken is minden gond nélkül kezdhetünk ámokfutásba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)