Hirdetés

Most ingyen bezsebelhetsz retro hangulatú akciójátékot Steamen

|

Nem ingyenes hétvégéről van szó, hanem egy ténylegesen ingyenesen behúzható teljes játékról. A Game Boy korszak szerelmeseinek különösen ajánlott!

Hirdetés

A Steamen sűrűn vannak leárazások és ingyenes hétvégék, ez azonban egy teljesen ingyenes akció, amely során a Princess Remedy 2: In A Heap of Trouble című mókát húzhatjátok be. A lehetőség október 15-ig él, így érdemes lesz gyorsan lecsapni rá. Maga a játék egyébként egy akció-RPG a régi Game Boy címek stílusában, ám jelentősen komolyabb színpalettával.

Hirdetés

Ha kipróbálnátok az élményt, csupán annyit kell tennetek, hogy felkeresitek a játék Steam aloldalát, rácsaptok a "Fiókhoz adás" gombra, és már kapjátok is a felemelő üzenetet, mely szerint a Princess Remedy 2 a gyűjteményeteket gazdagítja. 

A sorozat első része, a Princess Remedy in a World of Hurt egy ingyenesen játszható cím, így az egész szériát kipörgethetitek egyetlen fillér költése nélkül. Hétvégi kikapcsolódásnak tökéletes megoldás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)