Hirdetés

Rajongói remake-ben éled újjá az első The Witcher játék

|

Nem egy működő, tényleges remake-ről, hanem egy látványtervről van szó, de demó mindenesetre csodásan fest.

Hirdetés

Soka számára a The Witcher 3: Wild Hunt máig a világ egyik legjobb szerepjátéka, ami nem mellékesen meglehetősen szépen fest még ma is annak ellenére, hogy 2015-ben jelent meg. Nos, az első részről már nem mondható el ez, éppen ezért elég sokan nem merik elővenni Geralt első videojátékos kalandját, tartanak attól, hogy az elavulttá vált látványvilág belerondítana az élménybe, inkább csak elolvassák, miről is szólt az első The Witcher - ezt megtehetitek a mi cikkünk segítségével is egyébként

Ilyen esetben sokan örülnének mindez bizonnyal egy remake-nek, és bár egyelőre ilyen verzió biztosan nem készül, azért egy lelkes rajongó megmutatta nekünk, hogyan is festhetne az első The Witcher játék, ha a Unity motor segítségével valaki alapjaitól újjáalkotná az egészet. 

Hirdetés

Az alábbi videó részletesen bemutatja, hogyan is készült el, és jelenleg hogyan fest a Sketch nevű YouTuber által megálmodott The Witcher Remake. Nem szabad persze elfelejteni, hogy nem egy működő játékról van szó, hanem csak egy látványos prezentációról (és azon belül is egyetlen egy területről), de a rajongói szívek azért így is biztosan nagyot dobbannak miatta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)