Hirdetés

Rajongók újraalkotják a Warcraft II-t a Warcraft III: Reforgedban

|

Az alkotók nem csak a klasszikus stratégiajátékból, de a WoW-ból és a könyvekből is merítenek, hogy az aktuális kánonnak megfelelően tálalhassák a második háború történetét.

Hirdetés

Chronicles of the Second War néven készül egy nagyobb rajongói projekt a Warcraft III: Reforgedhoz. A cél az, hogy a Warcraft II kampányát aktualizálva, és modern vizuális köntösbe burkolva játszhassuk végig. A mod még messze van a késztől, de az első négy küldetést már bárki végigtolhatja, már ha rendelkezik az újrakevert Warcraft III-mal.

A moddercsapat felépített új modelleket, egyedi alfrakciókat, új küldetéseket és rengeteg extra tartalmat. A sztorit a Chronicles könyvek és a WoW történetének nyomán aktualizálták, így a missziók nem lesznek teljesen ugyanolyanok, mint a Warcraft II-ben, de tökéletesen passzolnak majd az aktuális kánonba.

Hirdetés

A srácok a Hive Workshop fórumain folyamatosan jelentik majd a projekt állását, így ha a demó megfogott benneteket, akkor érdemes lesz követni a híreket. Mi is igyekszünk majd beszámolni a jövőben arról, hogyan halad a grandiózus mod fejlesztése, mivel ez tényleg egy ígéretes munkának tűnik.

Az alábbi videó némi ízelítőt ad abból, hogy mire is számíthatunk a gyakorlatban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)