Hirdetés

Rajongóknak köszönhetően már PC-n is játszható a Driver 2

|

Korábban csak PlayStationre volt elérhető a 2000-ben megjelent Driver 2, de néhány játékost ez nem hagyott nyugodni.

Hirdetés

1999 júniusában mutatkozott be a GT Interactive és a Reflections Interactive (ami később Ubisoft Reflections lett) játéka, melyben Miami, San Francisco, Los Angeles és New York utcáin autózva teljesíthettünk különböző küldetéseket egy beépített zsaru, John Tanner szerepében. PlayStationön debütált, de átültették PC-re és Mac-re is. Jól fogyott, viszont a készítők úgy látták, a 2000-es folytatást elég lesz a Sony konzoljára elkészíteni.

A Driver 2-ben már kiszállhattunk az autóból, nagyobb városokat járhattunk be akár szabadon is, de azért nem adta azt az élményt, amit az egy évvel később megjelenő Grand Theft Auto III. Nem is kapott kimondottan jó értékeléseket.

Hirdetés

Mindenesetre a mai napig vannak még olyanok, akiknek szívéhez nőtt a franchise, és most, a huszadik évforduló alkalmából elkészült a PC-s port. A SoapyMan vezetésével készült REDRIVER2-t úgy hozták össze, hogy felfejtették az eredeti játék kódját, így az nem emulátoron fut, hanem natívan. Ha kipróbálnátok, innen tölthetitek le, de érdemes sietni, mielőtt a jogvédők meglátják és levetetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)