Hirdetés

Letölthető, és játszható a be nem fejezett SNES Rayman prototípusa

|

Aki szeretne bepillantani a videojáték történelem apró darabkájába, az próbálja ki ezt az el nem készült platformert.

Hirdetés

A tavaly októberben előkerült Super Nintendo Rayman projektet Omar Cornut, a Lizardcube alapítója a Rayman atyjának, Michel Ancelnek áldásával letölthetővé tette. A programhoz szükség lesz egy emulátorra, de ettől függetlenül a játék kipróbálható és valamelyest élvezhető.

A játék közel sincs egy kész programhoz. Ez inkább egy korai demó, így ne is számítsatok egy teljes értékű Rayman élményre. 

"Régi screenshotok és jelentések szerint ugyan lett belőle egy rendes játék, de a későbbi verziót nem találták meg" - írta Omar Cornut.

Saját Twitter oldalán Cornut néhány képet is mutatott a játékból, és a prototípus kazettájáról.

A fájlokat a Dropboxon találjátok, a futtatásához pedig SNES emulátort kell letöltenetek. A legtöbb változattal működni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)