Hirdetés

ReGamEX 10 - ha rajongsz a retro játékokért, akkor itt a helyed

|

Épp nem lesz semmi tennivalótok a hétvégén? Akkor mutatunk egy érdekes programot.

Hirdetés

Továbbra is nagy divatja van a retro dolgoknak, hiszen rengetegen szeretnek nosztalgiázni, és bizony videojátékok terén is akad jó néhány klasszikus darab, amit még most is szívesen vesznek elő a játékosok. Ráadásul most egy izgalmaz rendezvény során is találkozhattok régi kedvenceitekkel.

Hirdetés

Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a ReGamEX Retro video- és kvarcjáték kiállítás a Csokonai Művelődési Házban, amelynek keretében érdekes előadások, kvízek, nyeremények, valamint persze temérdek retro gép várja az érdeklődőket.

A kétnapos rendezvény szombaton délelőtt 10 órától este 9-ig, vasárnap pedig ugyanúgy 10-től, de 6-ig látogatható. További információt itt találtok.

Ti kilátogattok a ReGamEX 10-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)