Hirdetés

Hamarosan újra lesz ReGamEX, a retro videojátékok ünnepe

|

A '70-es, '80-as és '90-es évek játékgépeinek és játékainak kedvelői számára kihagyhatatlan program a ReGameX, ahol számos klasszikust és ritkaságot lehet megtapogatni.

Hirdetés

Aki jár PlayIT-ekre vagy GameNightokra, találkozhatott már SakmaN csodálatos retro játékgépeivel, amik koruk ellenére kifogástalanul működnek. Ő és csapata május 6-7-én, immáron kilencedik alkalommal szervezi meg a ReGamEX Retro videojáték és kvarcjáték kiállítást, melynek helyszíne ezúttal is a Csokonai Művelődési Ház (1153 Budapest, Eötvös u. 64-66.) lesz.

A rendezvényen az elmúlt évtizedek játékgépeivel, kvarcjátékaival, flipperasztalaival lehet majd találkozni. Lesz sok más mellett Commodore, Sinclair, Atari, SEGA, Nintendo, válogatott árkád játékgépek, egyéb érdekes és izgalmas eszközök. Amellett, hogy ezek nagy részét bárki szabadon kipróbálhatja, levetítik majd a Vakondok 4 című filmet, lesz kézműves foglalkozás, társasjátékok, VR-eszközök, Nintendo zóna Switchcsel és 3DS-sel, kvíz, valamint árusítás. 

Május 6-7-én tehát irány a Csoki, szombaton 10-20 óráig, vasárnap 10-18 óráig áll nyitva előttetek. Bővebb információ a weboldalon és az esemény oldalon

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)