Hirdetés

Ennyit változott 1999 óta a Resident Evil 3

|

Hivatalos összehasonlító videón láthatjuk az eredeti játékot és az április elején megjelenő remake-et.

Hirdetés

Nem kell nagyon éles látással rendelkezni ahhoz, hogy észrevegyük, a Resident Evil 3 remake nem pont olyan lesz, mint az eredeti. Az egy dolog, hogy a kamerát a szobák sarkaiból a szereplők mögé helyezték, de a látvány is sokat javult, és hát Nemesis is még rondább lett, mint akkor volt, pedig szegény már eleve is viszonylag rossz esélyekkel indult volna a bálkirályi címért.

Hirdetés

A Capcom sok mindent változtat, de azért igyekszik megőrizni az eredeti hangulatot. Ezt is láthatjuk az alábbi, az új játék PS4 Próról rögzített játékmenetét az 1999-es, első PlayStation-ös változattal összehasonlító anyagban. 16 és fél perces, de érdemes végignézni, lenyűgöző, hova jutottunk 21 év alatt.

A Resident Evil 3 természetesen PC-re és Xbox One-ra is megjelenik a PS4 mellett, változatlanul április 3-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)