Hirdetés

Rajongói mod próbálja helyettesíteni a Dino Crisis Remake-et

|

Nem kizárt, hogy az is elkészül majd egyszer, de most a Resident Evil 3 Remake-et sikerült egy kicsit átdolgozni.

Hirdetés

Tavaly aranyra bukkant a Capcom a Resident Evil 2 remake-jével, és ugyan a bő egy évvel később érkező folytatás nem aratott akkora sikert, mint Leon és Claire kalandja, beszámolók szerint a kiadónál már a Resi 4 újragondolt verzióját készítik elő. Míg a zombis játékok felújításai látszólag futószalagon érkeznek, a partvonalon eszüket vesztve integetnek a Dino Crisis széria rajongói, hogy bizony ők is hajlandóak lennének fizetni egy remake-ért.

Hirdetés

Ha nagyon szeretnénk, az eredeti játékot már DirectX 9-es változatban is játszhatjuk moddereknek hála, illetve folynak egy rajongói remake munkálatai is. Most érkezett egy mod a néhány hete kiadott Resident Evil 3 Remake-hez, ami Jillt kicseréli az őshüllők rémére, Reginára, a zombikat pedig a letűnt korok ragadozóira. Ahogy a lenti videón láthatjátok, azért technikai problémák bőven akadnak a moddal (és hát valljuk be, a dínó modellek sem hozzák szégyenbe a profi stúdiókat), de abban talán segíthet a mod, hogy az oszakai főhadiszálláson valakinek eszébe jusson, hogy egynél több túlélő-horror szériájuk van, amit fel lehet újítani.

Ha kedvet kaptatok a modellcseréhez, innen tudjátok letölteni a szükséges fájlokat, ha pedig még nem olvastátok volna HP tesztjét az eredeti, modolatlan játékról, itt tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)