Hirdetés

A Resident Evil 3 remake-jére utalgat a Capcom?

|

A Capcom különös posztokat osztott meg Twitteren. Bejelentésre készülődik?

Hirdetés

A legutóbbi két Resident Evil hatalmas siker volt a Capcom számára, így biztosak lehetünk abban, hogy nem egyhamar fog nyugovóra térni a franchise.

Hirdetés

Bejelentést ugyan még nem kaptunk, de a kiadó elkezdett célozgatni arra, hogy valami készül, ami mögött sokan a Resident Evil 3: Nemesis remake-jét sejtik. A legelső Twitteren megosztott fotóval arra volt kíváncsi a Capcom, hogy éreztük-e már valaha, hogy valaki figyel minket: 

A második tweet szintén egy képet mutatott, amin egy bezúzott falat láthattunk azzal a felirattal, hogy valaki vagy valami nem igazán érti az ajtók működési elvét: 

Mivel a Resident Evil 3: Nemesis főszereplője, Jill Valentine a Resident Evil 2 eseményei előtt akadt össze a címszereplő ocsmánysággal, ezért Claire ennek az összecsapásnak a nyomait láthatja. 

Ti örülnétek neki, ha a Capcom bejelentené a remake-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)