Hirdetés

A Resident Evil egyik bugyuta jelenete ihlette a Resistance egyik szereplőjét

|

Ha esetleg Resident Evil rajongóként elmosolyodnál a Martin Sandwich néven, az nem véletlen, csodás utalás ez egy klasszikus jelenetre, amelyből azóta már meme lett.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Capcom, hogy a nagy sikerű Resident Evil 2 remake után a harmadik rész felújított változatát is elkészítik. Ennek multiplayer szegmense lesz a már korábban bemutatkozott Resident Evil Resistance, ami egy aszimmetrikus játékmenetre felépülő túlélő móka lesz, melyhez eddig hat szereplőt jelentett be a stúdió, köztük az érdekes nevű Martin Sandwichet. 

Hirdetés

A gyakorlott mérnöknek valószínűleg jó hasznát vesszük majd, miközben a Raccoon Cityben elszaporodott ocsmányságok elől menekülünk, ugyanis csapdákat tud készíteni, amikkel lelassítja vagy elkábítja üldözőit.

Az úriember azonban nem csak képességei miatt érdekes, ugyanis neve egy utalás az első Resident Evil játékra, melynek legendásan bugyuta dramaturgja több ikonikus mondatot is eredményezett. Az egyik ilyen, amikor Jill Valentine megmenekül egy csapdától, és társa ezt a megjegyzést teszi: "Majdnem Jill-szendvics lett belőled!"

Az ominózus jelenetet itt meg is tekinthetitek:

A kissé kínos dialógus meme szintre emelkedett a rajongók körében, olyannyira, hogy a Capcom az egyébként szintén zombis Dead Risingben meg is jelentette easter eggként a Jill's Sandwiches szendvicsezőt. Valószínűleg ugyanilyen okok vezethettek Martin Sandwich elkereszteléséhez, az hogy ráadásul csapdákat gyárt, csak hab a tortán. Sandwich úr mellett még öt másik karaktert irányíthatunk majd a játékban, akiknek szintén egyedi képességeik segítenek majd, de Martin máris a szívünkhöz nőtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)