Hirdetés

Retró csoda született a Resident Evil Village és a Castlevania találkozásából

|

A Residentvania ráadásul nem egy szimpla koncepció, hanem egy valóban kipróbálható játék.

Hirdetés

Ijesztő és néhol igencsak furcsa kalandokra invitálta a játékosokat a Resident Evil Village, amiben a mocsaras Louisiana helyett egy nem éppen barátságos európai faluban kell szörnyűségekkel szembenéznünk.

Na de mi a közös a Capcom idei játékában és a Castlevaniában? Például mindkettőben vannak vérszívók, és ijesztő kastélyban is kóborolhatunk.

Hirdetés

Egy OcO nevű játékosnak is feltűnt a dolog, aki szerint eléggé hasonlít egymásra a két játék, ez a felfedezés pedig nagyon megihlethette. Két havi munka után ugyanis előállt a Residentvania nevű alkotással, ami egy stílusos crossover a NES-es Castlevania első pályája és a Village-ben bejárható Castle Dimitrescu között.

OcO játékában szintén Ethan Winterst irányíthatjuk, de FPS-nézet helyett 2D-s platformert kapunk, ami nemcsak megjelenésében, de játékmenetében is hasonlít a Konami klasszikusához, és minden assetje egyedi.

Ha kipróbálnátok a Residentvaniát, akkor látogassatok el ide, böngésszétek át az irányításra vonatkozó útmutatót, majd kezdődhet is a móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)