Hirdetés

Leáll a RuneScape Classic

|

Az egyik legöregebb, és mai napig népszerű MMORPG klasszikus része hamarosan végleg bezár a gyarapodó technikai gondok miatt.

Hirdetés

A RuneScape Classic már 17 éve kínálja a játékosoknak az érintetlen RuneScape élményt. Ez az MMORPG rengeteg játékos első találkozási pontja volt a műfajjal, éppen ezért szomorú, hogy hamarosan megszűnik.

Hirdetés

Alapvetően azt hinné az ember, hogy egy ilyen lépésnek pénzügyi matek áll a hátterében, de a Jagex nyilatkozata szerint itt most egyáltalán nem erről van szó. A fejlesztői eszközök egyszerűen már nem kompatibilisek a Classic kódjával, ami azért probléma, mert egyre gyűlnek a játékot komolyan befolyásoló hibák. A botokat használó csalók száma is egyre csak növekszik, de a fejlesztők alig tudnak lépni ezek ellen a szükséges eszközök hiányában.

Mivel a játékélményt egyszerűen nem tudják helyrehozni, így úgy döntöttek, hogy bezárják a Classic részleget. Ez természetesen a folyamatosan fejlődő RuneScape és Old School RuneScape verziókat nem érinti.

A RuneScape Classic pontosan 2018. augusztus 6-án 9:00-kor fog végleg leköszönni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)