Hirdetés

SaveGame2 - a tavalyihoz képest kétszer akkora helyszínen vár a kiállítás

|

Holnap nemcsak a retro csodák szerelmeseinek, hanem a legújabb játékok rajongóinak is érdemes kilátogatni a SaveGame Független Videojáték Kiállításra.

Hirdetés

Itt a hosszú hétvége, de nem tudod, mivel üsd el az időt? Semmi gond, hiszen a GSO ahol csak tud, ott segít. Most például egy igazán remek programot ajánlunk neked.

Hirdetés

Már 2017-ben is nagyon sikeres volt a SaveGame Független Videojáték Kiállítás, idén azonban tovább emelik a tétet a szervezők. Holnap, azaz március 17-én indul a móka a Lurdy Házban, ahol a 9-es termet kell majd keresnetek. 

A második SaveGame Független Videojáték Kiállításon a legnagyobb retro kedvencem mellett a legújabb és legmodernebb VR eszközök is kényelmesen megférnek majd egymás mellett. A helyszínen játéktermi árkád masinák és a Flippermúzeum gépcsodái is képviseltetik magukat, így tényleg olyan széles választékból szemezgethetnek a zsáner rajongói, ami kevés esetben adatik meg. Érdekes kerekasztal beszélgetések, nyereményjátékok és cosplay show is színesítik majd a programot.

A rendezvényre 1500 forintba kerül majd a teljes árú belépő, 10 éves kora alatt viszont ingyenes a móka.

SaveGame Független Videojáték Kiállítás

Időpont: 2018. március 17. 10-19 óra
Helyszín: Lurdy Ház, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097, 9-es terem
Facebook: a SaveGame hivatalos Facebook eseménye

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)