Hirdetés

Csúcskategóriás retro konzolt kapnak a SEGA rajongók

|

Ha van otthon egy rakat SEGA konzolokhoz tartozó játékod, akkor az Analogue új gépe neked készült.

Hirdetés

A Mega Sg. nem olyan apróság, mint mondjuk a SNES Classic. Az Analogue retro konzolja nem kimondottan kicsi, nincsenek rajta előretelepített játékok, és ami a legfontosabb, nem emulátorral oldja meg a régiségek lejátszását.

Hirdetés

Ahhoz, hogy élvezhessük a Mega Sg kínálta előnyöket, szükségünk lesz Sega Genesis, Mega Drive és Master Drive játékokra, azokkal működik ugyanis a 190 dolláros eszköz. Ezeket azonban 1080p-ben képes kitolni modern képernyőkre, és jobb minőségű hangot biztosít, mint az összes többi retro gép.

A Mega Sg. egy FPGA (field-programmable gate array) nevű megoldást használ, hogy utánozza az eredeti hardver működését. Ennek köszönhetően (mivel hardver oldja meg a játékok lejátszását) nem keletkezik lag, vagy bármi kellemetlenség, ami rontaná az élményt.

A konzol 2019. áprilisában érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)