Hirdetés

Ilyen volt egy videojáték kiállítás 23 évvel ezelőtt

|

Egy csodálatos videó került elő a napokban, melyen egy SEGA kiállítást nézhetünk meg. Játszható Lion King, Virtua Fighter nagy képernyőn, és egy izgatott, SEGA-rajongó család.

Hirdetés

A kiadó a '80-as és '90-es évek környékén élte fénykorát: saját konzolok, jól menő franchise-ok, árkádgépek kapcsán ismerte őket mindenki. Mára változott a helyzet, de azokra az időkre még jó visszaemlékezni.

A floridai Epcotban (korábban Epcot Center néven volt ismert, ha máshonnan nem, filmekből ismerős lehet) található Innoventions kiállítás a mai napig üzemel, de már nem olyan, mint 1994-ben volt. Ekkor a SEGA berendezkedett, kipakolta konzoljait, játékait, a látogatók pedig egy csodálatos délutánt tölthettek ott el. iRetrogamer és családja 1994 nyarán látogatta meg, édesapja pedig mindent videózott, amit csak tudott. Most tökéletes minőségben (amennyire egy filmre rögzített felvétel tökéletes lehet) nézhetjük meg és élhetjük át a lelkesedést, amit ő is átélt.

Csodálatos. Nem tudunk mást mondani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)