Hirdetés

Ingyen letölthető a Shadow Warrior Classic

|

Most bárki ingyen hozzáférhet a 20 évvel ezelőtt megjelent klasszikus FPS játékhoz, gyorsan csapjatok le rá!

Hirdetés

Nem kiderült, hogy mikor jelenik meg a klasszikus FPS játék remake-jének folytatása (bizony, manapság már ilyen is van), a Shadow Warrior 2, viszont aki az elejétől szeretné kezdeni a sorozatot, az most ingyenesen elérheti az eredeti klasszikust.

A Flying Wild Hog 2013-as remake-je zseniálisan gondolta újra az alpári szamuráj kalandjait, viszont talán nem is sikerülhetett volna ennyire jól az egész projekt, ha nincsenek szilárd alapok. A Shadow Warrior eredetileg 1997-ben jelent meg és egyike volt a 3D Realms Build engine-es játéknak a Duke Nukem 3D és a Blood mellett.

Tehát a jó hír: most mindenki letöltheti teljesen ingyen a Shadow Warrior Classic Complete verziót a Good Old Games-ről, ami attól eltekintve, hogy pontosan olyan mint az eredeti, már modern rendszereken is valószínűleg gond nélkül működni fog. Itt azért fontos megjegyezni, hogy ez nem a Shadow Warrior Redux, vagyis az eredeti játék felújított változata, amiben grafikai ráncfelvarrást és achievementeket is találhatunk.

Ha szeretnétek letölteni, akkor kattintsatok ide, nincs másra szükségetek, mint egy GOG.com-os felhasználónévre (ami ugye teljesen ingyen regisztrálható).

Nektek hogy tetszik? Melyik volt a kedvencetek a klasszikus 3D Realms lövöldék közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)