Hirdetés

Shenmue - ezért kellett törölni a remake-et

|

A Sega úgy döntött, hogy nem titkolózik tovább, és mesélt kicsit a hányattatott sorsú HD változatról.

Hirdetés

A Shenmue első két részének teljes felújítása valóban tervben volt, és ahogy a korábban előkerült videós anyagokból is látható, egy ideig dolgoztak rajta. Ezt maga a Sega is megerősítette.

Hirdetés

Mint kiderült, a D3T srácai álltak a fejlesztés mögött, akik egyébként a legapróbb részleteket is szem előtt tartva igyekeztek visszaadni az első két játék élményét. Sajnos a projekt nem úgy alakult, ahogy szerették volna.

"Valóban elkezdtünk dolgozni a Shenmue I és II teljes felújításán, ez a munka azonban magával hozta a maga kihívásait. Amikor az új HD textúrákat ráhúztuk az eredeti karakterekre, melyek az eredeti animációkat használták, akkor egy olyan eredményt kaptunk, mely szerintünk egyszerűen nem érte el a rajongók által elvárt szintet. Ahelyett, hogy kierőltettünk volna egy csalódást okozó élményt, inkább kihoztuk a Shenmue epizódok eredeti verzióit PC-re és modern konzolokra, aminek köszönhetően új játékosok ismerkedhetnek meg a széria varázsával."

Kicsit sajnálatos, hogy nem tudtak annyi melót belefektetni a projektekbe, mint egy teljes, tényleges remake-hez kellett volna, de lehet, hogy ha elég nagy lesz a rajongói könyörgés, akkor előbb utóbb megkaphatjuk a felújított változatokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)