Hirdetés

Sigil - késik John Romero Doom pályacsomagja

|

Mivel az eredeti ígérettel ellentétben nem jelent meg február közepén, sejthető volt, hogy többet kell rá várnunk. Ezt most Romero is megerősítette.

Hirdetés

Kilenc egyjátékos és kilenc többjátékos pályát foglal majd magába az alapvetően ingyenes, de különböző speciális kiadásokban is megvásárolható, Romero által a Doom 25. születésnapjára készített megawad.

Hirdetés

A különleges változatok gyártása közben fellépett néhány probléma, minek következtében a megjelenés áprilisra csúszott, és a pályacsomagra csak azután számíthatunk, hogy a vásárlók megkapták a nekik járó csomagokat. 

Addig lehet hangolódni az alábbi, két hónappal ezelőtti streammel, illetve megvásárolni az alap Doomot, mert az kelleni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)