Hirdetés

Sigil - egy pályagyűjtemény volt John Romero nagy bejelentése

|

Az eredeti DOOM negyedik epizódjának folytatását kapjuk meg egy ingyenes mod formájában.

Hirdetés

Pont mára, a DOOM megjelenésének 25. évfordulójára ígért nagy bejelentést John Romero, a játék atyja. 

Hirdetés

Most kiderült, hogy min dolgozott az elmúlt hónapokban. A Sigil egy megawad lesz, ami kilenc egyjátékos és kilenc deathmatch pályával bővíti az 1993-as DOOM-ot. A története pont ott folytatódik, ahol a DOOM negyedik epizódja véget ért. Valamikor február közepén jelenik meg, nyilván csak PC-re, mivel gyakorlatilag egy ingyenes modról van szó. 

Készül hozzá két limitált kiadás is. Ezek dobozát Christopher Lovell készíti, az alábbi képen láthatjátok, nagyjából hogyan fog kinézni. Lesz benne egy 16 GB-os, floppyhoz hasonló pendrive, rajta a megawaddal és egyéb extrákkal, egy kétlemezes jewel case tok a megawaddal és a Buckethead által készített betétdalokat tartalmazó lemezzel, illetve két matrica.

A The Beast Box of Sigil ezeken felül tartalmaz még kulisszák mögötti anyagokat az eredeti játék és a Sigil készítésével kapcsolatban, egy 8"x10"-es rajzot, egy érmét, egy szobrot, ami John Romero lándzsára tűzött fejét ábrázolja, és egy XL-es pólót.

Mindkettőt mától december 24-éig lehet előrendelni itt vagy itt.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)