Hirdetés

A Silent Hill 2 játékosok még most is találnak új titkokat

|

A 17 éves játékot még mindig sokan játsszák, és közülük sokan egészen mélyre barangolnak, hogy új dolgokra leljenek.

Hirdetés

A Silent Hill 2 közössége egy ideje már tudta, hogy létezik a játékban egy kis térkép, de azt néhány nappal ezelőttig senki sem találta ki, hogyan lehet aktiválni. Július 13-án ez változott, amikor punk7890 feloldotta az eszközt, és még a szabad mentés lehetőségének kódját is megosztotta a nagyérdeművel.

Hirdetés

Az opciók aktiválásának titka az volt, hogy a nagyon fura "Dog Ending" után kellett újra nekimenni a horrorjáték kihívásainak, persze egy kis gomb-kombináció is kell a sikerhez. Bár az kérdéses, hogy 2018-ban mennyien fognak ráugrani a játékra ezért, de akit érdekelnek az új lehetőségek, azok megtalálják a felfedező leírását ezen az oldalon.

Elképesztő, hogy egy egész közösség fejtegeti még a Silent Hill 2 titkait, és még találnak is benne újdonságokat. Meghajlunk az elhivatottságuk előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)