Hirdetés

Előkerült egy kép a kukázott Silent Hill projektből

|

Masahiro Ito komoly hatással volt a Silent Hill szériára, és éppen ezért mutatott valamit a kukázott játékból. Nagy dologra ne számítsatok, de egy rövid megemlékezésre pont elég ez a Tweet.

Hirdetés

Masahiro Ito már az első rész óta szörnyeket tervez a Silent Hill sorozathoz. Neki "köszönhetjük" például a piramis fejekkel tarkított rémálmainkat is. Ito-san ma egy koncepciós rajzot mutatott egy kukázott Silent Hill játékból, ami apró, de rettenetes.

Ito sűrű bocsánatkérések közepette posztolta a képet, mivel nagyobb felbontást egyszerűen nem áll módjában kitenni. Ettől függetlenül látjuk rajta a lényeget.

A képanyag a 2013-ban fejlesztett projekt korai fázisához készült, és a játék egyik helyszínét ábrázolja.

A művész posztolt egy másik képet is, ez viszont egy 2008 és 2010 közötti fejlesztésből van. A rajz eredetileg egy orosz horror FPS-hez készült.

Picit sajnáljuk, hogy egyik játék sem fog már megjelenni, egyperces néma csönd következik a GSO-n, addig ne kattintsatok sehova.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)