Hirdetés

A SNES Classic trailere visszarepít minket a '90-es évekbe

|

A Nintendo retró őrülete nem csak konzol formájában, hanem a kapcsolódó trailerben is tökéletesen működik, szinte égeti az agyunk a kilencvenes évek villanása.

Hirdetés

A Nintendo számára az új konzolja mellett a NES visszahozatala is remek üzleti lépés lett, egyből el is kapkodták az összeset. A '90-es években jó volt Nintendo tulajnak lenni, amivel a cég is tisztában van, ezért hamarosan piacra dobja a SNES Classicot is.

Ennek örömére a Nintendo kiadott egy trailert, amiben bemutatják a SNES Classic újdonságait. A hangulat persze minden elemében retró, így mindenki ismét gyereknek vagy tinédzsernek érezheti magát, hasonlóan ezekhez a videókhoz

Persze a Nintendo nem csak egy nosztalgia vonatra akart felszállítani minket, hanem részleteket is elárultak a gépről. A SNES Classic 20 előre telepített játékot tartalmaz, amelyek között olyan címek találhatóak mint a Donkey KongSuper Mario Bros. vagy a Super Mario Kart. Talán a legizgalmasabb az egészben, hogy az elkaszált Star Fox 2 is helyet kapott a konzolon. Valószínűsíthető, hogy sok rajongó ezért a játékért fog lecsapni a konzolra.

A SNES Classic repertoárjába bekerült egy mentési funkció, amit bármikor el tudunk majd érni, illetve egy visszatekerő lehetőség is. Ennek segítségével egy elbénázott ugrást vagy kanyarbevételt tehetünk semmisé. Ha ez a funkció a többjátékos mód alatt is elérhető lesz, komoly vitákra számíthatunk. Na de akkor lássuk videón az élményt:

Nem csak a Nintendo, hanem az Atari és a Sega is készül retro konzolokat kiadni. Az Ataribox egy gyönyörű gép, amin régi és új címeket is futtathatunk majd, az új Sega Genesis pedig 85 felújított játékával próbálja meg belopni magát a rajongók szívébe.

Az SNES Classic Edition szeptember 29-én lesz elérhető 79,99 dolláros áron, viszont ha eddig nem rendelted elő, később nehéz lesz beszerezni egy masinát. Valószínűleg az eBay-hez hasonló felületeken már a megjelenés napján fent lesz pár darab konzol borsos árcédulával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)