Hirdetés

SNK 40th Anniversary Collection - elég komoly retro játékcsomagot kapunk

|

Akár azért, mert nem játszottál egy ilyen játékkal sem, akár azért, mert játszottál már ilyenekkel; az SNK 40th Anniversary Collection nemcsak a nagyok szívét fogja meglágyítani.

Hirdetés

Évek óta tombol a retro-láz, sorra érkeznek a felújított változatok, az újrakiadások, az eddig nem látott tartalmak, különösen Switchre. Sokan vagyunk úgy, hogy egy-egy széria kimaradt az életünkből, de mindig is ki szerettük volna próbálni azokat.

Hirdetés

Az SNK mozaikszó talán keveseknek cseng ismerősen, pedig egy játékvállalat nevét jelöli. Egy a mai napig is üzemelő japán fejlesztőcéget (Shin Nihon Kikaku) takar, amely anno sorra gyártották az arcade játékokat - leginkább NES-re. Manapság már kevésbé ismertek, de lehet, hogy ez a helyzet most változni fog a 40 éves újrakiadások miatt.

A lista még nem teljes, a kiadó elmondása szerint még több cím fog érkezni kiadást követően, viszont jelenleg ezen játékok bekerülése biztos:

Alpha Mission
Athena
Crystalis
Ikari Warriors
Ikari III: The Rescue
Guerrilla War
P.O.W.
Prehistoric Isle in 1930
Psycho Soldier
Street Smart
TNK III
Vanguard
Victory Road

Az SNK 40th Anniversary Collection támogatni fogja az 1080p-s megjelenítést, rendes mentési rendszert, visszatekerhető módot és egy úgynevezett Museum Mode-ot is kap (hogy pontosan ez mit takar, mi sem tudjuk).

Az összeállítás dobozos formában is meg fog jelenni - erősen limitált kiadásban. Ez a változat - 65 dollárért cserébe - a játékgyűjtemény mellett tartalmazni fog egy zenei CD-t, egy keménykötetes illusztrált art book-ot és egy igen-igen csinos gyűjtői dobozt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)