Hirdetés

Sokáig húzta, de másfél évtized után végül leállt egy népszerű torrentoldal

|

A Pleasuredome hosszú évekig szolgálta ki az emulátoros videojátékozás iránt érdeklődőket.

Hirdetés

2004-ben jelent meg az interneten a Pleasuredome névre hallgató torrentoldal, ami fennállása során rengeteg felhasználót látott el különböző ROM-okkal és egyéb, emulátoros tevékenységhez szükséges dolgokkal.

A MAME emulátort preferáló játékosok jól ismerhették az oldalt, amelyen eleinte FTP, majd később már egy BitTorrent-tracker segítségével lehetett elérni a fájlokat.

Hirdetés

Több mint 15 évnyi szolgálatot követően azonban az előző hétvégén, bármiféle figyelmeztetés nélkül leállt az oldal, aztán egy "Game Over" felirat fogadta a látogatókat. Időközben előkerült egy illető, aki állítólag a weboldal moderátorcsapatát erősítette, és állítása szerint szimplán úgy döntöttek, ideje véget vetni a Pleasuredome-nak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha hihetünk ennek a valakinek, akkor nem voltak problémák, sem drámázás az oldal körül, mindössze csak eljött a megfelelő alkalom, hogy bedobják a törülközőt. Ez a GitHub-oldal viszont jól jöhet egyeseknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)