Hirdetés

Rajongói remake játék készült a Sonic 2-ből, ki is próbálhatjátok

|

Egy rajongói projekt során elkészült a klasszikus Sonic 2 HD feldolgozása, érdemes vetni rá egy pillantást.

Hirdetés

A Sonic the Hedgehog 2 című 1992-es SEGA Mega Drive-ra kiadott platformer alapján egy rajongói csapat megcsinálta a játék HD verzióját. A Sonic 2 HD egyelőre demo verzióként érhető el, de a fejlesztés természetesen nem állt le.

Hirdetés

A demoban Sonicot és Talest navigálhatjuk át a West Side Islanden. Három ikonikus pályaszakasz került be eddig a játékba, az Emerald Hill Zone, a Chemical Plant Zone és a Hill Top Zone.

A Sonic 2 HD-t a SonicOrca játékmotorral készítették, aminek köszönhetően megoldható lett a nagy felbontású részletek és a felújított interfész megvalósítása. A SonicOrca SDL2/OpenG alapú, így a beépített eszközök megkönnyítik a folyamatos fejlesztést. A látvány pedig tényleg elég meggyőző:

Ha a Sonic 2 HD Demo már a címe alapján felkeltette a figyelmeteket, vagy a kedvcsináló trailer hozta meg az ihletet, akkor a játékot ingyenesen letölthetitek a fejlesztők hivatalos honlapján keresztül. Ha nem ismeritek a nagy klasszikust, akkor is érdemes kipróbálni, egy legendás játékról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)