Hirdetés

Titkos menüt lehet feloldani a Sonic 3D Blastben, ha ütögeted a kazettát

|

A megismételhető jelenség igazából egy hiba, és érdekes története van.

Hirdetés

Tűnjön akármilyen hibátlannak is egy alkotás, sajnos nincs tökéletes játék, ám a bugoknak nem feltétlenül kell idegesítőnek lenniük, számos alkalommal láttunk már vicces hibákat, és ez a címszereplő játék esetében is így van, a fejlesztők kreatívan kezelték a problémát.

Hirdetés

A Sonic 3D Blast a '90-es évek közepén jelent meg két Sega gépre és később PC-re is, egy youtuber pedig érdekes dologra bukkant, ugyanis, ha játék közben elkezdte ütögetni a konzolban lévő kazettát, akkor megjelent egy titkos menü, amiben kiválaszthatta, melyik pályára szeretne menni.

A videós meg is magyarázta a jelenséget, ami egy érdekes sztorit takar. A különféle játékoknak át kell menniük az adott platform minősítési folyamatán, amely során az illetékesek hibákat keresnek és tesztelik, hogy megfelel-e az alkotás a gép elvárásainak. Jon Burt, a Sonic 3D Blastet is készítő Traveller's Tales alapítója úgy kezelte ezt a dolgot, hogy egy glitch vagy crashelés esetén a játék egy titkos képernyőt mutatott a játékosnak, vagy valamilyen más dolog történt. Ennek köszönhetően pedig olyan volt, mintha a hiba szándékosan került volna be, így a játék végül simán átment a teszteken.

Ti találkoztatok már hasonló buggal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)