Hirdetés

A Sonic csapat feje szívesen újrakeverné a Sonic Adventure-t

|

A széria rajongói mellett az alkotói is édes nosztalgiával gondolnak vissza a Dreamcast sikerjátékra.

Hirdetés

A Sonic franchise nem minden darabjából lett szép emlék, de a Sonic Adventure mindenképpen a jobb epizódok között volt. Az 1998-as Dreamcast cím a konzol legjobb eladásait produkáló játéka lett, és mai napig sok rajongónak ez a rész a kedvence a számtalan Sonic játék közül.

Hirdetés

A Retro Gamernek adott interjújában a Sonic csapat feje, Takashi Iizuka elárulta, hogy az Adventure szerinte is egy egyedi csoda volt, amit érdemes lenne feltámasztani.

"Annak idején ez nem csak egy egyszerű játékmegjelenés volt, a Dreamcast közönségét kellett duzzasztani vele, ehhez pedig komoly büdzsét kaptunk, amivel meg kellett mutatnunk, mire képes a hardver. Ugyanakkor ez volt a legelső 3D-s játékunk, és amikor ránézek, azt kívánom, bárcsak újracsinálhatnánk az egészet."

Mi egy kicsit sem bánnánk, ha minden főbb platformra kapnánk a játékból egy remake verziót. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)